Σκάλες

Μια νότα κομψότητας και άνεσης...

Όμορφη και άνετη, η σκάλα είναι το βασικό εκείνο κομμάτι που θα δώσει προσωπικότητα στην πισίνα σας.
Φιλικό προς το χρήστη, χρήσιμο για όλη την οικογένεια, διευκολύνει την πρόσβαση στην πισίνα και συνιστάται για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.

Κατασκευασμένες στο εργοστάσιό μας (εκτός από την Orbis) με ανώτατης ποιότητας υλικά, ελέγχονται συστηματικά και δοκιμάζονται πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Σκάλα Enjoy

Σκάλα EnjoyΣκάλα EnjoyΣκάλα Enjoy

Φάρδος : 2,50 μ

Η σκάλα Enjoy, με κομψό και διαχρονικό σχεδιασμό, κατασκευάστηκε ειδικά για το μοντέλο Elsa. Οι ευρείες διαστάσεις της επιτρέπουν να έχετε μια άνετη αίσθηση εντός της πισίνας, χωρίς να μειώνει την επιφάνεια κολύμβησης.

Φάρδος : 2,96 μ

Αποκλειστικά για τα μοντέλα της Σύγχρονης γκάμας : Κλέα, Λούνα, Εύα και Λόλα

Αναπόσπαστο κομμάτι της πισίνας, η σκάλα Πάσιο επιτρέπει εξοικονόμηση χώρου γύρω από την πισίνα. Η πισίνα και η σκάλα αποτελούν ενιαίο, αδιαίρετο σύνολο.
Φάρδος : 1,17 μ

Η σκάλα Orbis είναι το τελευταίο μοντέλο τής γκάμας για σκάλες πισίνας της Waterair. Ο απέριττος και σύγχρονος σχεδιασμός της, της επιτρέπουν να ενσωματώνεται αρμονικά σε κάθε τύπο πισίνας.

Σκάλα Πασό

Σκάλα ΠασόΣκάλα ΠασόΣκάλα Πασό

Φάρδος : 1,60 μ

Το μικρό πλάτος της σκάλας Πασό επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή σε διαφόρων τύπων πισίνες. Το δέυτερο σκαλοπάτι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει άνετο κάθισμα.

Υπάρχει σε λευκό ή στο χρώμα του γρανίτη

Σκάλα Ρομέν

Σκάλα ΡομένΣκάλα ΡομένΣκάλα Ρομέν
Φάρδος : 2,60 μ

Κομψή και άνετη, η σκάλα Roman προσφέρει ένα πραγματικό χώρο χαράλωσης. Υπάρχει σε λευκό ή σε γρανιτένιο χρώμα. Η σκάλα Roman μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με περιστρεφόμενο στόμιο θαλασσοθεραπείας.

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά