Πισίνα, Λούνα, 6,54m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris Πισίνα, Λούνα, 6,54m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Λούνα, 7,54m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη

Πισίνα Λούνα

Χαρακτηριστικό/(-ά)της πισίνας

Μοντέλο : Λούνα 2-296
Διαστάσεις : 6,54m x 2,96m
Σκάλα : Πασιό
Μεμβράνη : Gris
Ελεύθερο σχήμα

Πισίνα ΛούναΛούνα

Λιτή και σύγχρονη, η πισίνα Λούνα προσαρμόζεται σε κάθε εξωτερικό χώρο. Πρόκειται για μια πισίνα ελεύθερου σχήματος, η οποία, με τη σκάλα Pacio, αποτελεί έναν ευχάριστο χώρο χαλάρωσης. Είναι επίσης ιδανική για παιχνίδια στο νερό ή για να διατηρείστε σε φόρμα!

Οι διαστάσεις

Οι διαστάσεις αυτής της πισίνας με ελεύθερο σχήμα προσφέρουν έναν ιδανικό συμβιβασμό για οικογένειες που επιθυμούν να έχουν έναν πραγματικό χώρο κολύμβησης, αλλά ταυτόχρονα η επιφάνεια που διαθέτουν είναι περιορισμένη. Η πισίνα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με σταθερό πλάτος 2,96 μέτρων και με μήκος 6,54 ή 7,47 μέτρων, για συνολικό εμβαδόν επιφανείας 18 ή 21 m2. Αυτό το μέγεθος επαρκεί για να χωρέσει όλη την οικογένεια με άριστη άνεση.

Εξοπλισμός της σειράς

Η πισίνα μπορεί να προσαρμοστεί ξεχωριστά στις ανάγκες σας, χάρη σε μια πλειάδα στοιχείων εξοπλισμού, ώστε να μεγιστοποιηθεί η άνεσή σας. Το χρώμα της πισίνας προσαρμόζεται επίσης στο γούστο σας: μέντα, ανοιχτό γαλάζιο, γκρι, ή τοσκ, επιλέξτε εσείς την επένδυση που προτιμάτε! Το επιχείλιο Stone με τη μοντέρνα αισθητική του θα τελειοποιήσει την πισίνα των ονείρων σας. Τέλος, επιλέξτε τον τύπο πυθμένα που θέλετε: επίπεδο, κοίλο, με μικρή ή μεγάλη κλίση, για αθλητική ή οικογενειακή χρήση, όλα είναι δυνατά με μια πισίνα Waterair.

Επιλογές ανέσεων

Η πισίνα Λούνα με την ενσωματωμένη σκάλα Pacio προσφέρει εξοικονόμηση χώρου γύρω από την πισίνα. Επίσης διαθέσιμη είναι μια μεγάλη γκάμα από φράχτες και συναγερμούς, προκειμένου να κάνετε πιο ασφαλή την πισίνα σας, ενώ μια επιλογή από καλύμματα σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε το νερό σε καλή θερμοκρασία, για να απολαμβάνετε την πισίνα και μετά το πέρας του καλοκαιριού. Αν θέλετε να τονίσετε το ελεύθερο σχήμα της πισίνας, τοποθετήστε φωτιστικά σώματα ή/και ένα σαλόνι κήπου για απολαυστικές καλοκαιρινές βραδιές.

Τα πλεονεκτήματα

Χάρη στο σχήμα της, η πισίνα Λούνα είναι εύκολο να καλυφθεί με στέγαστρο ή με κάλυμμα, ενώ προσφέρει, επίσης, όλα τα πλεονεκτήματα της σκάλας Pacio.

Η Λούνα είναι μια πισίνα ελεύθερου σχήματος με δυνατότητα προσαρμογής για να ανταποκρίνεται σε όλες τις επιθυμίες σας.

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά