Πισίνα, Λόλα, 3,75m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Λόλα, 3,75m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Λόλα, 3,75m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Μαρμπέλα

Πισίνα Λόλα

Χαρακτηριστικό/(-ά)της πισίνας

Μοντέλο : Λόλα
Διαστάσεις : 3,75m x 2,96m
Σκάλα : Πασιό
Μεμβράνη : Τοσκάνη
Μίνι

Πισίνα ΛόλαΛόλα

Κομψή και σύγχρονη, η μίνι πισίνα Λόλα έχει το ιδανικό μέγεθος για να προσαρμόζεται σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, ακόμα και στους πιο περιορισμένους. Το τετράγωνο σχήμα της, το οποίο αμβλύνεται από τις στρογγυλεμένες γωνίες, δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε στιγμές ευεξίας.

Οι διαστάσεις

Οι διαστάσεις της πισίνας Λόλα, 3,75 m x 2,96 m, είναι ιδανικές για εσάς που πάντοτε θέλατε μια πισίνα στον κήπο σας, αλλά ο χώρος ήταν περιορισμένος. Ένα πραγματικό κόσμημα για τον κήπο σας, η μίνι πισίνα Λόλα προσφέρει μια επιφάνεια χαλάρωσης με εμβαδόν 9 m2.

Εξοπλισμός της σειράς

Η μίνι πισίνα Λόλα συνοδεύεται από πολυάριθμα στοιχεία εξοπλισμού, τα οποία μπορούν να εξατομικευτούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαθέτει επίπεδο πυθμένα βάθους 1,20 μέτρων, επιλογές επένδυσης σε χρώμα γκρι, μέντα, τοσκάνη ή ανοιχτό γαλάζιο, σκάλα εισόδου Pacio που εναρμονίζεται με το σχήμα της πισίνας, και τρία διαθέσιμα συστήματα φίλτρου, με φυσίγγιο, με άμμο ή συμπαγές.

Επιλογές ανέσεων

Για να συνδυάσετε τις μίνι διαστάσεις της πισίνας Λόλα με τη μέγιστη άνεση, μπορείτε να την εξοπλίσετε με επιχείλιο Stone και με χρωματιστό ή LED φωτισμό. Έτσι, η πισίνα θα σας προσφέρει μια υπέροχη θέα όταν θα πέφτει η νύχτα. Για να βελτιώσετε την άνεση που προσφέρει η πισίνα, την αισθητική της, αλλά και για να διασφαλίσετε ένα ανώτατο επίπεδο ασφάλειας, το μοντέλο Λόλα μπορεί να εξοπλιστεί με σκέπαστρο, φράχτη ασφαλείας και συναγερμό.

Τα πλεονεκτήματα

Η επιφάνειά της, η οποία είναι μικρότερη από 10 τετραγωνικά μέτρα, την καθιστά μια εύκολα προσαρμόσιμη σύγχρονη πισίνα, όποια κι αν είναι η διαρρύθμιση και το μέγεθος του κήπου σας.

Μπορεί η Λόλα να είναι μια μίνι πισίνα, αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να την προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά