Πισίνα, Έμμα, 7,24m x 4,15m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Έμμα, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Έμμα, 7,24m x 4,15m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Έμμα, 8,17m x 4,15m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris Πισίνα, Έμμα, 8,17m x 4,15m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris

Πισίνα Έμμα

Χαρακτηριστικό/(-ά)της πισίνας

Μοντέλο : Έμμα 1-415
Διαστάσεις : 7,24m x 4,15m x 2,96m
Σκάλα : Πασιό
Μεμβράνη : Τοσκάνη
Ελεύθερο σχήμα

Πισίνα ΈμμαΈμμα

Η πισίνα ελεύθερου σχήματος Έμμα προσφέρει ένα ιδανικό μέγεθος για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν έναν χώρο χαλάρωσης και παιχνιδιού με ένα επαρκές μήκος για κολύμβηση. Το ξεχωριστό σχήμα της αποπνέει έναν κομψό αισθησιασμό, για μια άψογη ενσωμάτωση σε κάθε τύπο κήπου.

Οι διαστάσεις

Αυτή η πισίνα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με ευρύχωρα μεγέθη: η πρώτη έχει διαστάσεις 7,24 x 4,15 x 2,96 m και εμβαδόν επιφανείας 22 m2, και η δεύτερη έχει διαστάσεις 8,17 x 4,15 x 2,96 m 25 και εμβαδόν επιφανείας 25 m2. Μια πισίνα με ιδανικό μέγεθος για να αφεθείτε στην απόλαυση της ραστώνης ή για να επιδοθείτε σε πιο αθλητικές δραστηριότητες.

Εξοπλισμός της σειράς

Υπάρχουν πολλά στοιχεία εξοπλισμού για να κοσμήσετε την πισίνα Έμμα. Επιλέξτε ανάμεσα σε χρώμα μέντας, ανοιχτό γαλάζιο, γκρι ή τοσκάνη για την επένδυση της πισίνας, ανάλογα με το γούστο σας. Η σκάλα εισόδου Pacio θα εναρμονιστεί πλήρως με το ελεύθερο σχήμα της πισίνας, ενώ οι διαφορετικοί τύποι πυθμένα, όπως επίπεδος, κοίλος ή με μικρή κλίση, θα ανταποκριθούν στη χρήση για την οποία τη θέλετε (χώρος παιχνιδιού, καταδύσεων κ.τ.λ.). Για βέλτιστη συντήρηση της πισίνας, η Waterair προτείνει 3 διαφορετικούς τύπους φίλτρου που είναι συμβατοί με το μοντέλο Έμμα: με φυσίγγιο, με άμμο ή συμπαγές.

Επιλογές ανέσεων

Μπορείτε να καλλωπίσετε την πισίνα σας με προαιρετικά χρώματα πυθμένα, να επιλέξετε ένα από τα 3 εναλλακτικά συστήματα φίλτρου, Locaroc, Locatec και Locatec Premium, και να τη διακοσμήσετε με επιχείλια και προβολείς LED λευκού ή χρωματιστού φωτισμού. Για βέλτιστη ασφάλεια, ο σχεδιασμός αυτού του μοντέλου μπορεί να εξοπλιστεί με φράχτη και συναγερμό.

Τα πλεονεκτήματα

Η μοναδική αισθητική της αναδεικνύεται από τις καμπύλες φόρμες που επεκτείνουν τη σκάλα, καθώς και από τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις διαφορετικές ζώνες μέσα στην ίδια την πισίνα, όπως για παιχνίδι, χαλάρωση και κολύμπι. Η πισίνα Έμμα αποτελεί την τέλεια σύνθεση αυθεντικότητας και καλαισθησίας.

Με το ελεύθερο σχήμα της, η Έμμα συνδυάζει τη χαλάρωση και τις χαρές που προσφέρει το νερό. Είναι στο χέρι σας να την προσαρμόσετε όπως εσείς θέλετε.

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά