Πισίνα, Cléa, 7,94m x 4,10m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris Πισίνα, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris Πισίνα, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris Πισίνα, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris Πισίνα, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Tιρκουάζ Πισίνα, Cléa, 8,87m x 4,57m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris Πισίνα, Cléa, 8,87m x 4,57m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris Πισίνα, Cléa, 8,87m x 4,57m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris Πισίνα, Cléa, 7,94m x 4,10m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Γκρίζο μάρμαρο Πισίνα, Cléa, 8,87m x 4,10m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Γκρίζο μάρμαρο

Πισίνα Cléa

Χαρακτηριστικό/(-ά)της πισίνας

Μοντέλο : Cléa 2 - 410
Διαστάσεις : 7,94m x 4,10m x 2,96m
Σκάλα : Πασιό
Μεμβράνη : Gris
Ελεύθερο σχήμα

Πισίνα CléaCléa

Με τον σαφή και αποφασιστικό σχεδιασμό της, η πισίνα Κλέα θα ενταχθεί με στυλ στον χώρο σας. Οι ρευστές και αρμονικές γραμμές εξασφάλισαν σε αυτήν την πισίνα το 2013 το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «αστική πισίνα ελεύθερου σχήματος κάτω των 30 m2». 

Χάρη στις πολλαπλές επιλογές που προσφέρει, μπορείτε να την εξατομικεύσετε ώστε να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον μοναδικής χαλάρωσης, όπου θα νιώθετε ότι βρίσκεστε σε διακοπές, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε από το σπίτι σας!

Οι διαστάσεις

Η πισίνα Κλέα υποτάσσεται στις ανάγκες και στα χαρακτηριστικά του χώρου σας. Είναι διαθέσιμη σε διάφορες προκαθορισμένες διαστάσεις.

Εξοπλισμός της σειράς

Με ενσωματωμένη τη σκάλα Pacio, η πισίνα Κλέα σας προσφέρει έναν χώρο πραγματικής χαλάρωσης. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξτε το χρώμα της επένδυσης, ανάλογα με το ύφος του κήπου σας. Μέντα, γκρι, ανοιχτό γαλάζιο ή τοσκάνη: βρείτε την ιδανική απόχρωση! Εσείς που ενδιαφέρεστε για τον τύπο που πυθμένα, μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στη χρήση που επιθυμείτε, από επίπεδο πυθμένα βάθους 1,20 μέτρων (υπάρχει διαθέσιμη επιλογή για βάθος 1,50 μέτρων) έως κοίλο πυθμένα ή με μικρή κλίση. Εάν λατρεύετε τα παιχνίδια στο νερό, το χαλαρό κολύμπι ή τις καταδύσεις, θα βρείτε σίγουρα τον τύπο που σας ταιριάζει.

Επιλογές ανέσεων

Σας δίνεται η δυνατότητα να διακοσμήσετε την πισίνα σας με επιχείλιο STONE, το οποίο θα συμπληρώσει το σχεδιαστικό της ύφος. Για να παρατείνετε τον χρόνο κολύμβησης ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και να προσθέστε άλλη μια πινελιά καλαισθησίας στην πισίνα σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα προβολέα LED με λευκό ή χρωματιστό φωτισμό. Θα τονίσει με κομψότητα τις γραμμές της πισίνας. Εσείς που επιθυμείτε ένα ασφαλές περιβάλλον για την πισίνα σας, η Waterair σας προτείνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που συμμορφώνονται με τα ισχύοντα πρότυπα. Καλύμματα, συναγερμοί ή φράχτες: επιλέξτε την εναλλακτική που σας ταιριάζει και κάντε ασφαλή τον χώρο αναψυχής σας.

Τα πλεονεκτήματα

Αυτό το μοντέλο συνδυάζει με αρμονικό τρόπο ευθείες γραμμές και καμπύλες, μπορεί να καλυφθεί εύκολα και προσφέρει χώρο για διαφορετικές δραστηριότητες, όπως ζώνη για παιχνίδια, χαλάρωση και κολύμπι. Η πισίνα Κλέα ενσωματώνεται σε κάθε τύπο κήπου, χάρη στις πολλές διαφορετικές διαστάσεις στις οποίες διατίθεται. Η στρογγυλή επέκταση της σκάλας προσδίδει στην πισίνα ένα μοναδικό σχεδιαστικό στυλ.

Η Κλέα είναι μια πισίνα ελεύθερου σχήματος, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά