Πισίνα, Ολίβια, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Τοσκάνη Πισίνα, Ολίβια, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Τοσκάνη Πισίνα, Ολίβια, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Τοσκάνη Πισίνα, Ολίβια, 6,68m x 2,96m, escalier Échelle, liner Blanc Πισίνα, Ολίβια, 6,68m x 2,96m, escalier Échelle, liner Blanc Πισίνα, Ολίβια, 7,87m x 4,15m, escalier Ρομέν, liner Γκρίζο μάρμαρο Πισίνα, Ολίβια, 5,75m x 2,96m, escalier Πασό, liner Gris Πισίνα, Ολίβια, 5,75m x 2,96m, escalier Πασό, liner Gris Πισίνα, Ολίβια, 7,87m x 4,15m, escalier Ρομέν, liner Γκρίζο μάρμαρο Πισίνα, Ολίβια, 8,80m x 4,15m, escalier Échelle, liner Τοσκάνη

Πισίνα Ολίβια

Χαρακτηριστικό/(-ά)της πισίνας

Μοντέλο : Ολίβια 0V1 - 237
Διαστάσεις : 5,16m x 2,37m
Σκάλα : Échelle
Μεμβράνη : Τοσκάνη
Οβάλ

Πισίνα ΟλίβιαΟλίβια

Ονειρεύεστε να τοποθετήσετε μια πισίνα στον κήπο σας, αλλά φοβάστε μήπως δεν έχετε αρκετό χώρο; Επιλέξτε την πισίνα Ολίβια, για υψηλή αισθητική, αλλά και πρακτικότητα! Με το οβάλ σχήμα της μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους χώρων. Θα προσδώσει πραγματικά αξία στον εξωτερικό σας χώρο και, με τις κλασσικές γραμμές της, θα προσφέρει μοναδικές στιγμές παιχνιδιού και χαλάρωσης σε όλη την οικογένεια. Η βελτιστοποιημένη εκμετάλλευση του χώρου που καταλαμβάνει διατηρεί το μήκος για κολύμβηση.

Οι διαστάσεις

Οι δυνατότητες της πισίνας Ολίβια αγγίζουν το άπειρο. Το μήκος της, από 4,23 m έως 10,33 m, προσαρμόζεται αναλογικά με το πλάτος της, από 2,37 m έως 4,75 m (άλλες διαστάσεις είναι διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας). Με τις προσαρμόσιμες διαστάσεις της μπορεί να ενταχθεί αρμονικά σε όλους τους τύπους διακόσμησης, ανάλογα και με την επιφάνεια που θέλετε να της αφιερώσετε. Η οβάλ πισίνα μπορεί, επίσης, να πάρει τη μορφή ενός κολυμβητικού διαδρόμου, για πιο αθλητικές δραστηριότητες, με διαστάσεις 11,95 m x 3,57 m.

Εξοπλισμός της σειράς

Επένδυση σε χρώμα μέντας, ανοιχτό γαλάζιο, γκρι, τοσκάνη, για να επιλέξετε εσείς το στυλ της πισίνας σας. Επιλέξτε, επίσης, ανάμεσα σε επίπεδο πυθμένα βάθους 1,20 ή 1,50 μέτρων, κοίλο πυθμένα και με μικρή κλίση ή μεγάλη κλίση, αναλόγως αν η χρήση της οβάλ πισίνας θα είναι περισσότερο οικογενειακή ή αθλητική.

Επιλογές ανέσεων

Η πισίνα Ολίβια μπορεί να δεχθεί πολυάριθμα προαιρετικά στοιχεία. Σκάλες Orbis, Paso ή Roman, ανάλογα με το σχήμα και το μήκος που επιθυμείτε.

Το επιχείλιο της πισίνας μπορεί επίσης να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις σας: το επιχείλιο Stone θα αναδείξει τη λάμψη της πισίνας χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό του. Αντιολισθητικό και συμπαγές, προσδιορίζει με ασφάλεια τα όρια της πισίνας σας. Σκεφτείτε, επίσης, το ενδεχόμενο εγκατάστασης συναγερμού, φράχτη και καλύμματος για να προστατέψετε την πισίνα σας.

Τα πλεονεκτήματα

Αυτή η οβάλ πισίνα μπορεί να καλυφθεί εύκολα με ένα στέγαστρο ή ένα απλό κάλυμμα. Το στρογγυλό περίγραμμά της προσφέρεται για ευχάριστη και άνετη κυκλοφορία μέσα στο νερό. Για τους πιο αθλητικούς τύπους, το μοντέλο Ολίβια μπορεί να μετατραπεί σε έναν κολυμβητικό διάδρομο. 

Μεγάλων ή μικρών διαστάσεων, η οβάλ πισίνα Ολίβια μπορεί να εξατομικευθεί όπως εσείς θέλετε, ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις επιθυμίες σας.

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά