Πισίνα, Μπάρμπαρα, 8,88m x 4,23m, escalier Ρομέν, liner Tιρκουάζ Πισίνα, Μπάρμπαρα, 10,40m x 4,80m, escalier Ρομέν, liner Μαρμπέλα Πισίνα, Μπάρμπαρα, 7,95m x 4,23m, escalier Ρομέν, liner Tιρκουάζ Πισίνα, Μπάρμπαρα, 7,95m x 4,23m, escalier Ρομέν, liner Tιρκουάζ Πισίνα, Μπάρμπαρα, 8,88m x 4,23m, escalier Ρομέν, liner Γκρίζο μάρμαρο Πισίνα, Μπάρμπαρα, 7,95m x 4,23m, escalier Πασό, liner Gris Πισίνα, Μπάρμπαρα, 7,95m x 4,23m, escalier Πασό, liner Gris Πισίνα, Μπάρμπαρα, 7,02m x 3,76m, escalier Πασό, liner Tιρκουάζ Πισίνα, Μπάρμπαρα, 7,95m x 4,23m, escalier Ρομέν, liner Τοσκάνη Πισίνα, Μπάρμπαρα, 7,95m x 4,23m, escalier Ρομέν, liner Tιρκουάζ Πισίνα, Μπάρμπαρα, 7,95m x 4,23m, escalier Échelle, liner Tιρκουάζ

Πισίνα Μπάρμπαρα

Χαρακτηριστικό/(-ά)της πισίνας

Μοντέλο : Μπάρμπαρα 09
Διαστάσεις : 8,88m x 4,23m
Σκάλα : Ρομέν
Μεμβράνη : Tιρκουάζ
Τετράγωνη

Πισίνα ΜπάρμπαραΜπάρμπαρα

Κλασσική και κομψή, αυτή η ορθογώνια πισίνα θα ενταχθεί άριστα στον κήπο σας και, πέραν από την υψηλή αισθητική, θα προσφέρει μια πινελιά ευεξίας. Θα μπορείτε καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με την οικογένειά σας ή με φίλους, να απολαμβάνετε ένα ευχάριστο περιβάλλον αναψυχής που θα σας κάνει να νιώθετε ότι είστε σε διακοπές, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε από το σπίτι σας.

Οι στρογγυλεμένες γωνίες της πισίνας Μπάρμπαρα προσφέρουν πραγματική ευκολία στη συντήρησή της, χάρη στην πολύ καλή κυκλοφορία του νερού. Μια ισχυρή πρόταση για εσάς που θέλετε να εκμεταλλεύεστε στο μέγιστο τον ιδανικό καιρό για κολύμπι.

Οι διαστάσεις

Προκειμένου να μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες σας και στο μέγεθος του κήπου σας, η ορθογώνια πισίνα Μπάρμπαρα διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις. Η πιο μικρή έκδοση έχει 6,09 μέτρα μήκος και 3,76 μέτρα πλάτος, με συνολικό εμβαδόν επιφανείας τα 28 m². Οι διαστάσεις της πιο μεγάλης έκδοσης του μοντέλου είναι 11 X 5,45 μέτρα, με συνολικό εμβαδόν επιφανείας τα 43 m² , το οποίο θα ικανοποιήσει όλους τους λάτρεις της κολύμβησης. Υπάρχουν διαθέσιμες πολλές ενδιάμεσες διαστάσεις, καθώς και πιο μεγάλες εκδόσεις του μοντέλου, κατόπιν παραγγελίας.

Εξοπλισμός της σειράς

Αυτή η πισίνα μπορεί να παραδοθεί με πολυάριθμα στοιχεία εξοπλισμού: μεγάλη επιλογή χρωμάτων για την επένδυση, με πυθμένα επίπεδο, κοίλο ή με μικρή κλίση, ανάλογα με τη χρήση που επιθυμείτε να κάνετε, και με κλασικό σύστημα φίλτρου είτε με άμμο είτε με φυσίγγιο.

Επιλογές ανέσεων

Όλες οι πισίνες της Waterair μπορούν να τροποποιηθούν, ώστε κάθε πελάτης να έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει την πισίνα που ονειρεύεται και που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Αντιολισθητικό επιχείλιο σχεδιασμού STONE, προβολείς, κάλυμμα: προσθέστε τα στοιχεία της επιλογής σας στην πισίνα Μπάρμπαρα. Από άποψη ασφάλειας, μπορείτε να επιλέξετε την τοποθέτηση συναγερμού, φράχτη ή ακόμα και καλύμματος. 

Τα πλεονεκτήματα

Η πισίνα Μπάρμπαρα της Waterair κέρδισε το ασημένιο βραβείο στον διαγωνισμό πισίνων του 2013. Το σχήμα της επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση καλύμματος, καθώς μοιάζει με τετράγωνο ενώ διαθέτει και όλα τα πλεονεκτήματα ενός ελεύθερου σχήματος.

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά