Πισίνα, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Τοσκάνη Πισίνα, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Τοσκάνη Πισίνα, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Gris Πισίνα, Sara, 9,22m x 4,10m, escalier Inside, liner Azur Πισίνα, Sara, 9,22m x 4,10m, escalier Inside, liner Τοσκάνη Πισίνα, Sara, 9,22m x 4,10m, escalier Inside, liner Azur Πισίνα, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Gris Πισίνα, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Gris Πισίνα, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Τοσκάνη

Πισίνα Sara

Χαρακτηριστικό/(-ά)της πισίνας

Μοντέλο : Sara 08
Διαστάσεις : 8,29m x 3,64m
Σκάλα : Inside
Μεμβράνη : Τοσκάνη
Τετράγωνη

Πισίνα SaraSara

Η ορθογώνια πισίνα Σάρα γοητεύει με τις κομψές και αρμονικές γραμμές της. Το σχήμα της, το οποίο αμβλύνουν οι στρογγυλεμένες γωνίες, της δίνει τη δυνατότητα να βρίσκει πάντοτε μια θέση σε κάθε τύπο χώρου, ανεξάρτητα αν η αισθητική του είναι κλασσική, μοντέρνα ή πιο εξωτική. 

Με τις ευρύχωρες διαστάσεις της, αυτή η ορθογώνια πισίνα συνδυάζει το χαλαρό κολύμπι με τα παιχνίδια στο νερό και την αθλητική κολύμβηση. Μπορεί να προσαρμοστεί στο γούστο σας και στις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, χάρη στις πολλαπλές επιλογές που προσφέρει, ώστε να δημιουργήσετε το περιβάλλον αναψυχής που σας ταιριάζει!

Οι διαστάσεις

Οι διαστάσεις της πισίνας Σάρα ποικίλουν, καθώς το εμβαδόν της επιφάνειάς της κυμαίνεται από 15,5 m2 έως 46 m2. Έτσι, σας δίνει τη δυνατότητα για δροσιστικά μακροβούτια και μέγιστη άνεση για παιχνίδια.

Εξοπλισμός της σειράς

Η ενσωματωμένη σκάλα Inside δεν περιορίζει το μήκος κολύμβησης, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από τον διαθέσιμο χώρο.

Τα διάφορα στοιχεία του εξοπλισμού σάς δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσετε όπως εσείς θέλετε την πισίνα Σάρα, ξεκινώντας από την επένδυση, η οποία διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων. Επιλέξτε, επίσης, τον τύπο πυθμένα που ταιριάζει καλύτερα στη χρήση σας, όπως επίπεδο, κοίλο, μικρής ή μεγάλης κλίσης (προαιρετικά). Όσον αφορά στη συντήρηση, επιλέξτε το σύστημα φίλτρου που ταιριάζει με την πισίνα σας και που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας (τοποθεσία, τεχνική).

Επιλογές ανέσεων

Υπάρχει δυνατότητα να προσθέσετε μια πλειάδα στοιχείων στη πισίνα Σάρα και να δημιουργήσετε έναν ιδανικό χώρο αναψυχής. Μπορείτε, για παράδειγμα, να προσθέσετε στην ενσωματωμένη σκάλα Inside έναν περιστροφικό σωλήνα υδροθεραπείας, ώστε να απολαμβάνετε στιγμές απόλυτου ζεν ανάμεσα στις βουτιές σας. Η σκάλα μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με φωτιστικά LED, που σε συνδυασμό με έναν προβολέα LED θα ομορφύνουν την πισίνα σας και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να παρατείνετε τον χρόνο που περνάτε μέσα έως αργά το βράδυ. 

Στις πρόσθετες επιλογές συγκαταλέγονται συμπληρωματικά συστήματα φίλτρου, προαιρετικές αποχρώσεις για την επένδυση και επιχείλια με αντιολισθητικό σχεδιασμό. 

Τέλος, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η πισίνα σας είναι ασφαλής για όλους, χάρη στα διαφορετικά μοντέλα συναγερμού, φραχτών και καλυμμάτων που έχετε στη διάθεσή σας.

Τα πλεονεκτήματα

Οι ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες παρέχουν τέλεια υδραυλική κίνηση του νερού. Το νερό κυκλοφορεί ανεμπόδιστα, το φιλτράρισμα βελτιστοποιείται και η συντήρηση της πισίνας γίνεται πιο εύκολα. Εν κατακλείδι, σας περιμένουν περισσότερα μπάνια και μεγαλύτερη χαλάρωση!

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά