Πισίνα, Elsa, 8,50m x 3,85m, escalier Enjoy, liner Τοσκάνη Πισίνα, Elsa, 8,64m x 4,15m, escalier Enjoy, liner Gris Πισίνα, Elsa, 12,01m x 3,57m, escalier Enjoy, liner Gris

Πισίνα Elsa

Χαρακτηριστικό/(-ά)της πισίνας

Μοντέλο : Elsa 8-385
Διαστάσεις : 8,50m x 3,85m
Σκάλα : Enjoy
Μεμβράνη : Τοσκάνη
Οβάλ

Πισίνα ElsaElsa

Ανακαλύψτε την προκατασκευασμένη πισίνα Έλσα, η οποία θα σας μαγέψει με τον διαχρονικό σχεδιασμό της.

Αυτή η πισίνα ξεχωρίζει από το λιτό και ευθυτενές σχήμα, για εύκολη κυκλοφορία περιμετρικά. Ακολουθώντας τις τάσεις, ενσωματώνεται αρμονικά στον κήπο σας χάρη στις απαλές καμπύλες της. Είναι η τέλεια οικογενειακή πισίνα που ανταποκρίνεται σε όλες τις προτιμήσεις και όλες τις χρήσεις.

Οι διαστάσεις

Αυτή η οβάλ πισίνα είναι διαθέσιμη σε 8 διαφορετικές εκδόσεις, από 6,43 έως 12,01 μέτρα μήκος και από 3,57 έως 4,15 m πλάτος. Η πισίνα Έλσα διαθέτει σκάλα Enjoy, η οποία είναι άνετη, χάρη στα καθίσματά της, αλλά και ευρύχωρη λόγω του σχήματός της. Μπορεί να τοποθετηθεί σε μία από τις τέσσερις καμπύλες γωνίες της πισίνας, ανάλογα με το πού εσείς προτιμάτε. Επίσης, αυτή η πισίνα ταιριάζει τόσο στους αθλητικούς τύπους όσο και στους λάτρεις των παιχνιδιών στο νερό.

Τα πλεονεκτήματα

Το μοντέλο Έλσα διαθέτει την ολοκαίνουργια σκάλα Enjoy για μια αυθεντική πινελιά υψηλής αισθητικής. Αυτή η αντιολισθητική σκάλα είναι ταυτόχρονα και πρακτική: ενσωματώνεται απευθείας στην πισίνα, στη γωνία που εσείς προτιμάτε, ώστε να αφήνει χώρο για ένα ωραίο διάδρομο κολύμβησης.

Επιλογές ανέσεων

Η σκάλα της πισίνας Έλσα δίνει επίσης τη δυνατότητα για τοποθέτηση συστήματος υδροθεραπείας, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσετε ιδιαιτέρως. Επιλέξτε, επίσης, τα φωτιστικά LED Escalight, τα οποία θα φωτίζουν την πισίνα σας και θα δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα τις καλοκαιρινές νύχτες στον κήπο.

Εξοπλισμός της σειράς

Επιλέξτε την απόχρωση που επιθυμείτε για την επένδυση της πισίνας σας: ανοιχτό γαλάζιο, μέντα, τοσκάνη, γκρι... μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων για να δημιουργήσετε την πισίνα που σας ταιριάζει. Επιλέξτε, επίσης, τον τύπο πυθμένα που θέλετε, όπως επίπεδο με βάθος 1,20 ή 1,50 μέτρων, με μικρή ή μεγάλη κλίση, και κάντε την πισίνα σας έναν χώρο που θα ανταποκρίνεται σε ό,τι ακριβώς ζητάτε.

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά