Πισίνα, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Πισίνα, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Πισίνα, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe

Πισίνα Sara Mini

Χαρακτηριστικό/(-ά)της πισίνας

Μοντέλο : Sara Mini 03
Διαστάσεις : 3,88m x 2,71m
Σκάλα : Inside
Μεμβράνη : Menthe
Μίνι

Πισίνα Sara MiniSara Mini

Ονειρεύεστε μια πισίνα στον κήπο σας, αλλά νομίζετε ότι ο χώρος που διαθέτετε είναι πολύ μικρός;  Ανακαλύψτε το νέο μοντέλο μικρής πισίνας της Waterair, τη Μίνι Σάρα, η οποία, με τις μικρές διαστάσεις της, είναι ιδανική για να σας προσφέρει μέγιστη χαλάρωση καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Πρακτικό και με προηγμένο σχεδιασμό, αυτό το μοντέλο προσαρμόζεται σε όλους τους περιορισμούς που θέτει ο κήπος σας, ενώ μπορεί να συμπληρωθεί με διάφορα στοιχεία εξοπλισμού, προκειμένου να ανταποκριθεί πλήρως στις επιθυμίες σας.

Οι διαστάσεις

Η πισίνα Μίνι Σάρα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ενσωματώνεται με άνεση σε μικρούς κήπους. Με μήκος 3,88 μέτρα και πλάτος 2,71 μέτρα, είναι ιδανική για να δροσίζεστε τις ζεστές ημέρες και να απολαμβάνετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Αυτό το μοντέλο πισίνας είναι εξοπλισμένο με επίπεδο πυθμένα βάθους 1,20 μέτρων.

Εξοπλισμός της σειράς

Η πισίνα Μίνι Σάρα διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις επένδυσης, όπως toscane, γαλάζια, γκρι ή μέντα. Η ενσωματωμένη σκάλα Inside, σάς δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο την επιφάνεια της πισίνας και αφήνει περισσότερο ελεύθερο χώρο για μπάνιο και μέγιστη χαλάρωση. 

Όσον αφορά το σύστημα φιλτραρίσματος, έχετε τις εξής επιλογές:

- Φίλτρο με φυσίγγιο

- Φίλτρο με άμμο

- Σύστημα Filwat συμπαγούς φίλτρου

Ο σύμβουλος της Waterair θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σύστημα φιλτραρίσματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Επιλογές ανέσεων

Έχετε στη διάθεσή σας πολλές επιλογές, προκειμένου να ολοκληρώσετε την πισίνα των ονείρων σας. Επιλέξτε επιχείλια Stone για να πλαισιώσετε το περίγραμμα της πισίνας σας. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η εκρού απόχρωση χαρίζουν μια πινελιά κομψότητας στον προσωπικό σας χώρο αναψυχής.

Τοποθετήστε προβολείς LED λευκού ή έγχρωμου φωτός, ώστε να απολαμβάνετε τη μίνι πισίνα σας ακόμα και μετά τη δύση του ηλίου. Εξοπλίστε τη σκάλα με σύστημα υδροθεραπείας ή με φωτιστικά Escalight, για να τελειοποιήσετε τον σχεδιασμό της πισίνας σας.

Και κάτι ακόμα...

Χάρη στις περιορισμένες διαστάσεις της, αποτελεί μια πρακτική λύση για στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης, ενώ το μήκος των 3,5 μέτρων δίνει δυνατότητα για χρήση ελαστικού ιμάντα κολύμβησης για να διατηρήστε σε φόρμα.

Ιδανική για στιγμές ξενοιασιάς και κατάλληλη για κάθε μικρό χώρο, η πισίνα Μίνι Σάρα έχει τα πάντα για να σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους!

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά