Πισίνα, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Τοσκάνη Πισίνα, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Τοσκάνη

Πισίνα Olivia Mini

Χαρακτηριστικό/(-ά)της πισίνας

Μοντέλο : Olivia Mini 237
Διαστάσεις : 4,23m x 2,37m
Σκάλα : Échelle
Μεμβράνη : Τοσκάνη
Μίνι

Πισίνα Olivia MiniOlivia Mini

Θέλετε να βάλετε μια πισίνα στον κήπο σας, αλλά δεν έχετε αρκετό χώρο; Το καινούργιο μοντέλο Μίνι Ολίβια έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα μίνι πισίνων της Waterair. Πρακτική, αλλά και με υψηλή αισθητική, αυτή η πισίνα προσαρμόζεται τέλεια ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους. 

Το μικρό της μέγεθος δεν την εμποδίζει σε καμία περίπτωση να ανταποκρίνεται απόλυτα σε όλες τις επιθυμίες σας για παιχνίδι ή χαλάρωση!

Οι διαστάσεις 

Με μήκος από 3,30 έως 4,23 μέτρα, η πισίνα Μίνι Ολίβια  ενσωματώνεται με φυσικό τρόπο σε όλους τους κήπους, ακόμα και στους πιο μικρούς. Ο επίπεδος πυθμένας της, βάθους 1,20 μέτρων, δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν με ασφάλεια. 

Εξοπλισμός της σειράς

Η πισίνα Μίνι Ολίβια διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις επένδυσης, όπως toscane, γαλάζια, γκρι ή μέντα. Επιλέξτε το στυλ που σας αρέσει για μια πισίνα που θα σας ταιριάζει.

Επιλογές ανέσεων 

Για να ανεβάσετε το επίπεδο της άνεσης, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια γκάμα στοιχείων εξοπλισμών που διατίθενται προαιρετικά. Η σκάλα Orbis, για παράδειγμα, προσφέρει άνετη και ασφαλή πρόσβαση στην πισίνα. Χαρίστε ένα αψεγάδιαστο φινίρισμα στην πισίνα σας με τα επιχείλια Stone. Αντιολισθητικά, ανθεκτικά και υψηλής αισθητικής, αυτά τα επιχείλια «παντρεύουν» αρμονικά την πισίνα με τον κήπο. Τέλος, για να απολαμβάνετε το βραδινό σας μπάνιο με άνεση, προσθέστε προβολείς LED. 

Και κάτι ακόμα... 

Οι καμπύλες γραμμές της δίνουν δυνατότητα για:

- πιο ευχάριστη και άνετη κυκλοφορία μέσα στην πισίνα
- εύκολη συντήρηση
- άνετη τοποθέτηση καλύμματος

Με τη Μίνι Ολίβια μπορείτε τώρα να το τολμήσετε και να αποκτήσετε μια πισίνα σε σημείο που πριν θα σας φαινόταν αδύνατο!

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά