Επιθυμείτε έναν χώρο ξέγνοιαστο και ευχάριστο για να περνάτε τις καλοκαιρινές ημέρες, χωρίς να φεύγετε από το σπίτι σας; Η Waterair σας προσφέρει μια επιλογή από 90 διαφορετικά μοντέλα προκατασκευασμένων πισίνων, τα οποία παρέχονται σε χιλιάδες διαφορετικούς συνδυασμούς, προκειμένου να δημιουργήσετε έναν μοναδικό χώρο αναψυχής, έτσι όπως ακριβώς τον θέλετε.

Ανάλογα με το τι επιθυμείτε, επιλέξτε το σχήμα της προκατασκευασμένης πισίνας ανάμεσα στα μοντέλα που προσφέρουμε, τα οποία μπορούν να πάρουν στοιχεία από πολλές διαφορετικές γκάμες πισίνων, ώστε η τελική μορφή της πισίνας να αντιστοιχεί απολύτως στο γούστο σας. Μπορείτε, επίσης, να κοιτάξετε τις πισίνες μας σε σχήμα φασολιού, οβάλ, ορθογωνίου ή με ελεύθερο σχήμα, όπως και τα μοντέλα μικρού μεγέθους!

Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, τον χώρο που έχετε διαθέσιμο και τη χρήση για την οποία θέλετε την πισίνα, οι πισίνες μας διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις, ώστε να είναι κατάλληλες για οικογενειακές στιγμές, για την παρέα ή για πιο αθλητικές δραστηριότητες.

Η ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία προκατασκευασμένων πισίνων της Waterair σάς δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας με σιγουριά, έχοντας την πλήρη υποστήριξή μας από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου. Παρέχουμε δωρεάν και εξατομικευμένες συμβουλές, μελέτες υλοποίησης σύμφωνα με τον χώρο σας, παρακολούθηση της παραγγελίας σας: επωφεληθείτε από την άριστη εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουμε και ξεκινήστε το έργο σας με απόλυτη σιγουριά. Ζητήστε να λάβετε δωρεάν τον κατάλογό μας με τις προκατασκευασμένες πισίνες της Waterair και συγκρίνετε τα μοντέλα, τις διαστάσεις και τις τιμές, ώστε να κάνετε ανενόχλητοι και αβίαστα την επιλογή σας.

 Οβάλ

Το οβάλ μοντέλο Ολίβια εντάσσεται εύκολα σε κάθε τύπο εδάφους. Οι καμπύλες άκρες της και το οβάλ της σχήμα διευκολύνουν την πρόσβαση και μεγιστοποιούν την εκμετάλλευση του χώρου σας.

Πισίνα, Ολίβια, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Τοσκάνη Πισίνα, Ολίβια, 5,16m x 2,37m, escalier Échelle, liner Τοσκάνη Πισίνα, Ολίβια, 6,68m x 2,96m, escalier Échelle, liner Blanc
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου Ολίβια

Το μοντέλο Elsa, αποτελεί μια αναμφισβήτητα σύγχρονη πισίνα με καθαρές γραμμές, διακριτικό και κομψό σχεδιασμό!
Το βασικό της πλεονέκτημα: μια ενσωματωμένη σκάλα Enjoy, ευρύχωρη και εύχρηστη ταυτόχρονα που δεν επηρεάζει την κολύμβηση κατά μήκος της πισίνας.

Πισίνα, Elsa, 8,64m x 4,15m, escalier Enjoy, liner Gris Πισίνα, Elsa, 12,01m x 3,57m, escalier Enjoy, liner Gris
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου Έλσα

 Φασόλι

Συμβουλή : Το σχήμα φασολιού τής πισίνας Σελίν είναι ένα από τα ευκολότερα στη συναρμολόγησή τους.

Πισίνα, Σελίν, 6,85m x 4,10m x 2,30m, escalier Πασό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Σελίν, 9,30m x 5,60m x 3,00m, escalier Ρομέν, liner Γκρίζο μάρμαρο Πισίνα, Σελίν, 9,30m x 5,60m x 3,00m, escalier Ρομέν, liner Γκρίζο μάρμαρο
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου φασόλι

Ανακαλύψτε την πισίνα Σοφία, ένα από τα καινούργια μοντέλα που έχει δημιουργήσει η Waterair. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό της, τις ιδανικές διαστάσεις της και τις διάφορες επιλογές εξατομίκευσης είναι σίγουρο ότι θα βρει τη θέση της στον κήπο σας. Εξοπλισμένη με την ενσωματωμένη σκάλα Enjoy, συνδυάζει ασφάλεια, άνεση και υψηλή αισθητική για έναν βέλτιστο χώρο κολύμβησης. 

Πισίνα, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, escalier Enjoy, liner Τοσκάνη Πισίνα, Sofia, 7,16m x 4,36m x 3,72m, liner Τοσκάνη
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου φασόλι
Οι όμορφα σχεδιασμένες καμπύλες της πισίνας Eva προσθέτουν αρμονία και κομψότητα στον κήπο σας.
Πισίνα, Εύα, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Εύα, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris Πισίνα, Εύα, 7,78m x 4,99m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου Εύα

 Τετράγωνη

Η ορθογώνια πισίνα Barbara δένει αρμονικά με τον κήπο σας. Οι στρογγυλεμένες γωνίες της ορθογώνιας αυτής πισίνας διευκολύνουν τις μετακινήσεις γύρω της. Άλλο πλεονέκτημα της ορθογώνιας αυτής πισίνας με τις στρογγυλεμένες γωνίες, ο ευκολότερος καθαρισμός της σε σχέση με μια πισίνα με ορθές γωνίες.

Πισίνα, Μπάρμπαρα, 10,40m x 4,80m, escalier Ρομέν, liner Μαρμπέλα Πισίνα, Μπάρμπαρα, 7,95m x 4,23m, escalier Ρομέν, liner Tιρκουάζ Πισίνα, Μπάρμπαρα, 7,95m x 4,23m, escalier Ρομέν, liner Tιρκουάζ
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου Μπάρμπαρα

Η ορθογώνια πισίνα Σάρα γοητεύει με τις κομψές και αρμονικές γραμμές της. Το σχήμα της, το οποίο αμβλύνουν οι στρογγυλεμένες γωνίες, της δίνει τη δυνατότητα να βρίσκει πάντοτε μια θέση σε κάθε τύπο χώρου, ανεξάρτητα αν η αισθητική του είναι κλασσική, μοντέρνα ή πιο εξωτική. 

Πισίνα, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Τοσκάνη Πισίνα, Sara, 8,29m x 3,64m, escalier Inside, liner Gris Πισίνα, Sara, 9,22m x 4,10m, escalier Inside, liner Azur
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου Sara

 Ελεύθερο σχήμα

Το μοντέλο Μαντλέν είναι η απεικόνιση της τέλειας ισορροπίας ανάμεσα στις παραδοσιακές και τις ελέυθερες φόρμες.

Πισίνα, Μαντλέν, 11,60m x 7,10m x 5,35m, escalier Ρομέν, liner Προβηγκία Πισίνα, Μαντλέν, 11,60m x 5,34m x 4,15m, escalier Ρομέν, liner Tιρκουάζ Πισίνα, Μαντλέν, 11,60m x 7,10m x 5,35m, escalier Ρομέν, liner Προβηγκία
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου Μαντλέν

Η πισίνα Έμμα θα φέρει μια νότα πρωτοτυπίας στον κήπο σας, θα του δώσει χαρακτήρα !

Πισίνα, Έμμα, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Έμμα, 7,24m x 4,15m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Έμμα, 8,17m x 4,15m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου Έμμα
Κομψή και απέριττη, η Luna είναι μικρό μοντέλο πισίνας που δένει με οποιοδήποτε περιβάλλον και αρχιτεκτονικό στυλ. Οι μικρές πισίνες είναι ιδανικές για μικρούς χώρους και για διακριτική χαλάρωση.
Πισίνα, Λούνα, 6,54m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Λούνα, 7,54m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου Λούνα
Το μοντέλο Κλέα είναι αυτό που θα δώσει χαρακτήρα και προσωπικότητα στο χώρο σας.
Πισίνα, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris Πισίνα, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris Πισίνα, Cléa, 7,01m x 4,10m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Gris
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου Clea

 Μίνι

Η πισίνα Μίνι Ολίβια ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους κήπους, ακόμα και στους πιο μικρούς. Οι διαστάσεις και η απαλή φόρμα της την καθιστούν έναν ιδανικό χώρο δροσιάς. Το στρογγυλεμένο περίγραμμα δίνει τη δυνατότητα για ευχάριστη κυκλοφορία μέσα στην πισίνα.

Πισίνα, Olivia Mini, 4,23m x 2,37m, escalier Échelle, liner Τοσκάνη
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου Olivia Mini

Η πισίνα Μίνι Σάρα έχει τις ιδανικές διαστάσεις για να χωράει σε όλους τους κήπους, ακόμα και στους πιο μικρούς, με συνολική επιφάνεια κάτω από 10 τετραγωνικά μέτρα.

Η σκάλα της είναι τοποθετημένη στη γωνία, ώστε να αφήνει περισσότερο χώρο για κολύμπι. Αυτό το μοντέλο πισίνας της Waterair είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς, αλλά και για γυμναστική με υποβρύχιο ποδήλατο.

Πισίνα, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe Πισίνα, Sara Mini, 3,88m x 2,71m, escalier Inside, liner Menthe
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου Sara Mini
Έχετε μικρό χώρο αλλά θα θέλατε να έχετε πισίνα ; Λειτουργική και με καλό εξοπλισμό, η Lola θα προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε μικρό χώρο. Πράγματι. η μικρή αυτή σκαφτή πισίνα είναι ιδανική για μικρούς χώρους, χωρίς να έχει τίποτε να ζηλέψει από μια μεγαλύτερη πισίνα.
Πισίνα, Λόλα, 3,75m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Τοσκάνη Πισίνα, Λόλα, 3,75m x 2,96m, escalier Πασιό, liner Μαρμπέλα
Δείτε την καρτέλα του μοντέλου Λόλα

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά