Φιλτράρισμα

Επιλέξτε τον κατάλληλο τύπο φιλτραρίσματος για την πισίνα σας.
Ο σεβασμός στο νερό και το περιβάλλον αποτελούν προτεραιότητα για την Waterair. Το ξέρατε ότι μια καλοδιατηρημένη πισίνα δεν χρειάζεται ποτέ άδειασμα
Το πολυλειτουργικό και εξελίξιμο μηχανοστάσιο

Αποκλειστική επινόηση της WATERAIR, το Locatec® είναι ένα πολυλειτουργικό βιομηχανοποιημένο μηχανοστάσιο, όμορφο και πρακτικό, που εγγυάται απόλυτη ευκολία στη χρήση.

Locatec® Premium

Locatec® PremiumLocatec® PremiumLocatec® Premium

Το πολυλειτουργικό και εξελίξιμο μηχανοστάσιο

Το Locatec® Premium διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του Locatec®, αλλά έχει επιπλέον δυνατότητα προσαρμογής περισσότερων αξεσουάρ. Η υποδοχή της ντουζιέρας έχει τη δυνατότητα προσαρμογής σχάρας, που θα προσθέσει μια νότα κομψότητας αφού μιμείται τέλεια την υφή και την όψη του ξύλου.
Το Locatec® Premium διαθέτει χερούλι καταράκτη καιπροεγκατεστημένη υποδοχή για ηλεκτρολύτη άλατος.

Το Filwat Compact System ® δημιουργήθηκε από την WATERAIR, έχει πιστοποίηση TÜV (No R60022656) και είναι κατάλληλο για πισίνες μέχρι 35 τμ (εκτός από βαθείς πυθμένες).

Η Εταιρία “Πισίνες Waterair” σάς προτείνει το κλασικό φιλτράριμα με φυσίγγια που εγκαθίσταται στο μηχανοστάσιο κοντά στην πισίνα ή στο υπόγειο του σπιτιού σας.

Το σύστημα φιλτραρίσματος με άμμο ή με φυσίγγια τοποθετείται απλά σε ειδικό μηχανοστάσιο κοντά στην πισίνα ή στο υπόγειο του σπιτιού σας.
Προσυναρμολογημένο φιλτράρισμα

Έξυπνο μηχανοστάσιο για μικρού και μεσαίου μεγέθους πισίνες, συναρμολογημένο στο εργοστάσιο, πρακτικό και με εύκολη εγκατάσταση.

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά