Μια εταιρία με κοινωνική ευθύνη

 

Εταιρία “Πισίνες Waterair”, μια εταιρία που παίνει θέση υπέρ της αειφόρου ανάπτυξης
Γαλλική εταιρία κατασκευής, εγκαταστημένη στην ύπαιθρο, κοντά στη φύση, η εταιρία μας δίνει πάντα βάρος στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει έτσι ώστε να διασφαλίσει την όλο και μεγαλύτερη διαχρονικότητά τους.
Στις μέρες μας, τη στιγμή της επιλογής της πισίνας σας, είναι απολύτως λογικό να αναρωτιέστε για τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον.
Οι ερωτήσεις που παρουσιάζονται εδώ είναι οι συχνότερες που θέτουν οι πελάτες μας και προσπαθήσαμε να απαντήσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα.


Μια πισίνα καταναλώνει πολύ νερό
Το νερό, σπάνιο και άνισα κατανεμημένο στον κόσμο, αποτελεί πολύτιμο αγαθό και πρέπει να το εξοικονομούμε.
Μια πισίνα Waterair χρειάζεται ένα μόνο γέμισμα ! Στη συνέχεια, μια απλή αλλά τακτική επεξεργασία του νερού κάνει να μηχρειάζεται ποτέ εντελώς άδειασμα η πισίνα σας.
Τέλος, μία έρευνα (FPP) δείχνει ότι η κατανάλωση νερού για τις 1 350 000 οικογενειακές πισίνες που υπάρχουν στη Γαλλία υπολογίζεται στο 0,05% της γενικής κατανάλωσης νερού στη χώρα , (το 70% καταναλώνεται από τη γεωργία).

Πόσο CO2 παράγεται κατά την κατασκευή μίας πισίνας Waterair

Η εταιρία SYMOE, που ειδικεύεται στον τομέα των μετρήσεων του CO2, έχει αναλάβει τη συγκριτική μελέτη των διάφορων τεχνικών κατασκευής πισίνων.
Πρόκειται για περίπλοκη προσέγγιση, εφόσον οι μετρήσεις πρέπει να γίνουν επί της συνολικής διαδικασίας : Εξόρυξη των πρώτων υλών, κατασκευή, μεταφορά, κτλ.


Η κατασκευή μιας πισίνας WATERAIR αποβάλλει έτσι λιγότερα αέρια θερμοκηπίου από μια πρεσαριστή ή μια κλασική πισίνα από μπετόν.


Η χρήση της πισίνας αποτελεί πηγή ρύπανσης για το περιβάλλον μας

Ακολουθώντας τις συμβουλές μας για τη συντήρηση της πισίνας σας, γίνεστε ενεργό μέλος της αειφόρου ανάπτυξης. Έτσι όλοι βγαίνουν κερδισμένοι. Ελέγχετε την κατανάλωση νερού, διατηρείτε το φυσικό πλούτο και κάνετε οικονομίες.

Η χρήση μιας πισίνας για ένα ολόκληρο χρόνο (ηλεκτρισμός, αναλώσιμα, κτλ) αντιστοιχεί στο 1,2% της μέσης παραγωγής σε CO2 ενός γαλλικού νοικοκυριού, ή όσο ένα αλέ-ρετούρ από το παρίσι στη Νάντη για ένα άτομο σε οικονομική θέση (πηγή : FPP).

Η εγκατάσταση μιας πισίνας στον κήπο και η επιλογή των διακοπών στο σπίτι, όλο το χρόνο, γίνεται πράξη οικολογικής συνείδησης !

Συγκεκριμένα, ποιές είναι οι δεσμεύσεις της εταιρία “Πισίνες WATERAIR” για τη μείωση της παραγωγής αερίων του θερμοκηπίου και την αειφόρο ανάπτυξη
Για την Εταιρία “Πισίνες Waterair”, ο σχεδιασμός με σεβασμό στο περιβάλλον είναι καθημερινή πρόκληση Αυτό σημαίνει τήρηση αυστηρών προδιαγραφών : Κάθε νέο προϊόν θα πρέπει να παράγει λιγότερο CO2, από εκείνο που πρόκειται να αντικαταστήσει.
Η ελαχιστοποίηση της χρήσης συσκευασιών είναι επίσης προτεραιότητά μας.

 

 

*Οι υπολογισμοί πραγματοποιήθηκαν από την εταιρία SYMOE τις διατάξεις του γαλλικού προτύπου NF P01-010

 


Ζητήστε
τον κατάλογό μας
ΔΩΡΕΑΝ
Εξατομικευμένη μελέτηΖητήστε τη δωρεάν και εξατομικευμένη μελέτη τοποθέτησης

Συμβουλή

Ο σκελετός της πισίνας σας είναι φτιαγμένος από χάλυβα εν μέρει ανακυκλωμένο, και είναι ανακυκλώσιμος.

Οι μεμβράνες πισίνας της Waterair είναι ανακυκλώσιμες.

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά