5 καλοί λόγοι

1. Αναδείξτε την περιουσία σας


 Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η εγκατάσταση μιας πισίνας αποτελεί επένδυση που αυξάνει την αξία του σπιτιού σας (μέχρι και 20%) για πολλά χρόνια. Η πισίνα επιτρέπει επίσης την ευκολότερη ενοικίαση ή πώληση του ακινήτου σας. Η επένδυση σε μια πισίνα επιφέρει ψυχαγωγία αλλά και ταυτόχρονα προσδίδει σημαντική υπεραξία στο ακίνητο.

2. Χώρος συνάντησης για την οικογένεια και τους φίλους


 Η πισίνα αποτελεί το ιδανικό μέρος για όμορφες στιγμές, για τη σύσφιξη των οικογενειακών ή φιλικών σχέσεων σε συνδυασμό με τη χαρά της κολύμβησης Τα παιδιά εγκαταλείπουν τα βιντεοπαιχνίδια και τους υπολογιστές τους για να παίξουν και να γυμναστούν στην πισίνα. Είναι ωραία να είμαστε μαζί δίπλα στην πισίνα !

3. Ευεξία και άνεση στο σπίτι σας


 Πισίνα σημαίνει χαίρομαι στο έπακρο ένα χώρο χαλάρωσης στο σπίτι μου. Πρωινό στη βεράντα, τεμπελιά δίπλα στο νερό, διάλειμμα για καφέ, απεριτίφ, δείπνο υπό το φως των κεριών ή κολύμπι και γυμναστική στο νερό για να διατηρείτε τη φόρμα σας. Μόνοι, με την οικογένεια ή τους φίλους σας : η πισίνα σας σάς χαρίζει άπειρες στιγμές ευτυχίας !

4. Μεγιστοποίηση του οικογενειακού προϋπολογισμού για ψυχαγωγία


 Ένα σαββατοκύριακο “τεμπελιάς” δίπλα στην πισίνα ή πρόσκληση για μπάρμπεκιου με φίλους είναι σαν διακοπές χωρίς έξοδα (ούτε μποτιλιαρίσματα, ούτε διόδια), όποτε και αν θέλετε. Με μια πισίνα, ο καλύτερος τρόπος ψυχαγωγίας βρίσκεται στον κήπο σας !

5. Ομορφύνετε το περιβάλλον του σπιτιού σας


 Μια πισίνα δίνει άλλη διάσταση στο σπίτι και τον κήπο σας. Μπορείτε να χαίρεστε καθημερινά ένα κομψό κι ευχάριστο περιβάλλον.

Ζητήστε
τον κατάλογό μας
ΔΩΡΕΑΝ
Εξατομικευμένη μελέτηΖητήστε τη δωρεάν και εξατομικευμένη μελέτη τοποθέτησης

Ζητήστε το ΔΩΡΕΑΝ κατάλογο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά